Подгответе се за новата седмица с нумерологичния хороскоп до 9 юли

1 от 11 Снимки
1. Не се поддавайте на критики от околните
Не се обезкуражавайте, ако околните не разбират и не подкрепят идеите ви, както преди. Може и да се нуждаете от одобрение, преди да действайте, но се запитайте дали наистина точно това е нужно, за да реализирате успешно проектите си. Не се поддавайте на критики, а довършете това, което сте искали от самото начало, а хората ще ценят повече качествата ви, ако ги защитавате, а не се поддавате на техните забележки.

За да научите какви промени ще се настъпят в живота ви между 3 и 9 юли според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при сборуване на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9). Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати