Прочетете своя хороскоп за седмицата до 9 юли

1 от 12 Зодии

Овен – Ще решите проблем, свързан с работа и пари


През тази седмица ще може да промените посоката, в която се развива вашата кариера и да спечелите бонуси за труда си от вашите шефове или хора с висок авторитет. Една от тревогите ви, свързани с финанси или ремонт, ще се реши, а уговорките, които сключите в следващите седем дни, ще са успешни. Гледайте обаче да сте реалисти и да предприемате само премерени рискове, особено в средата на седмицата, а ако имате някакви колебания, търсете мнението на специалисти.

Емоционалното напрежение от последните дни ще започне да се разсейва през тази седмица, тъй като Венера и Меркурий влизат в по-леки и забавни знаци – Близнаци и Лъв. По-лесно ще и е да общуваме с околните и да гледаме от веселата страна на живота.

На 9 юли огрява Пълнолуние в Козирог, което ще ни донесе материални облаги от вече стартирали проекти. Тази седмица ще видите резултата от труда си до момента и ще си изясните пътя към големите цели.

През седмицата 4 планети формират напрегнат квадрат, който може да предизвика внезапни обрати. Избягвайте детайлното планиране и се стремете да сте по-гъвкави в средата на седмицата.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати