Вижте какво да очаквате от хороскопа си за 3 юли

9 от 12 Зодии

Стрелец


Макар че силно искате някое ваше желание да се изпълни възможно най-бързо, през днешния ден ще може да се доверите единствено на себе си, а това доста ще усложни реализирането на мечтата ви. Поемете цялата организация в свои ръце и се заредете с търпение, защото ще мине известно време, преди да получите някакви резултати. Не губете времето си в излишно ядосване и не се доверявайте на околните.

През днешния Луната преминава в Скорпион, което ще изостри напрежението и динамиката от последните дни. Активните аспекти на Марс в Рак също ще са отговорни за бързо развиващите се събития.

Отнасяйте се внимателно към проектите си и бъдете съвестни в работата си, защото ако не сте максимално изрядни, ще си навлечете гнева на околните. Възможно е да са по-изискващи към вас през днешния ден, но и вие не бива да се отпускате.

Подгответе се за изпитания и провокации от различен характер и се стремете да бъдете концентрирани върху решението на проблема, вместо да се поддавате на емоциите и да обърквате ситуацията още повече.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати