Хороскопът ви за юли 2017-та

1 от 12 Зодии

Овен - Вие сте свръхмобилни и активни


За Овена юли ще е едно изключително положително време. Това е динамичен времеви интервал и би било по-целесъобразно да сте по-мобилни и активни. В работната среда винаги се запознавайте с детайлите. Ще се сблъскате с доста необичайни ситуации на работното място. Неподготвени сте за това, което ви очаква, но няма смисъл и време да губите самообладание или да се паникьосвате. В средата на месеца ще добиете по-обективна представа за света около вас. Това ще ви донесе увереност в способностите си. Консерватизмът няма да е от полза на този етап.

Един от най-горещите месеци през годината вече е тук. Юли ще ви донесе много положителна енергия и страстни моменти.

Дните на юли са едни от най-дългите в годината, така че ги оползотворете добре. Докато някои от вас ще ги прекарат в усилена работа, други ще мислят само за дълги и романтични вечери.

През по-голямата част на юли Меркурий ще е в Лъв. Това носи една неподправена лоялност във връзките. В същото време обаче Венера навлиза в Близнаци, а това ще донесе някои конфликти в тази идилия.

Пътуванията и новите преживявания ви привличат по принцип. Това може да се свърже със събитията в личния живот. Някои от вас са обзети от греховни мисли. Влиянието на Марс в Рак все още продължава, а това ще донесе защита и любов в семейството.

Според звездите през юли хората обикновено не си прекарват зле. Радвате се на отлично здраве и сте в най-добрата си форма. Не ви липсва мотивация.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати