Какво да очаквате от седмичния хороскоп до 2 юли

1 от 12 Зодии

Овен – Не губете увереност в себе си


През тази седмица ще се налага да взимате бързи решения и да не отлагате действията, дори да не се чувствате напълно подготвени. Бъдете по-решими и се опирайте на куража си, когато обстоятелствата са неясни. Каквото и да се случва, за секунда не губете увереност в своите способности. В следващите дни се старайте повече да контролирате бурните си емоции, тъй като подтиквани от тях може незаслужено да сте по-груби с хора около вас.

През тази седмица повече успехи ще имат хората, които не се страхуват да работят сами и да взимат самостоятелни решения. Още през първите дни Марс в Рак и Нептун в Риби застават в хармоничен тригон, който насърчава уединението.

Важно е обаче да запазвате самообладание, да не нервничите и да не се поддавате на провокации. Сега е най-подходящият момент да се разделите с някои вредни навици.

В дните до 2 юли е вероятно по-лесно да се впечатляваме и да се по-емоционални, когато се заобиколим с хора. Само една обида обаче за дълго може да напрегне отношенията ви с някой от обкръжението.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати