Нумерологична прогноза до 25-ти юни

1 от 11 Снимки

1. Градите планове за бъдещето


Трябва да сте честни и да оставите в миналото нещата, които не работят, в името на едно по-добро бъдеще. Само така ще усетите как израства една нова цел. Визуализирайте целите си и това къде искате да сте след година. Знайте къде отивате и градете пътя си натам. Искате да опитате много неща за малко време. Бъдете готови да приемете помощ, ако изостанете.

За да разберете какво ви предстои в дните между от 29 май до 4 юни според нумерологията, трябва предварително да сте сметнали своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако докато събирате своите числа, стигнете до сбор 11 или 22, няма нужда да ги превръщате в едноцифрено число. В нумерологията те имат своето специфично място и трябва да си останат непроменени. Във всички останали обаче е нужно да се направи събиране до получаване на число между 1 и 9.

Така например, ако вие сте родени на 10-ти юни 1953 година, то трябва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9). Така ще получите числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В такъв случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати