Ето какво да очаквате от хороскопа в седмицата до 25 юни

1 от 12 Зодии

Овен – Обърнете внимание на семейството и дома си


През новата седмица ще имате повече възможности да се ангажирате с различни семейни събития. Може да дадете старт на свои идеи, свързани с вашето семейство и с дома. Ремонтите и комуникацията с най-близките ви хора заема централно място през следващите дни, като не бива да стоите в страни, а да съчувствате на хората около себе си и да ги подкрепите, ако преминават през труден период. Някои от постъпките им може да ви разочароват, но се постарайте да ги разберете.

Тази седмица ще премине под влиянието на зодия Рак, тъй като в сряда Слънцето и Меркурий се предвижват във водната зодия, а в края на седмицата настъпва Новолунието в Рак.

В дните до 25 юни ще сме по-отворени към нуждите на близките ни хора и по-отзивчиви към молбите им. Седмицата ще предразполага хората на изкуството да се заемат по-активно с проектите си, а семейните – да обърнат внимание на децата си.

Седмицата ще ни прави по-чувствителни към случващото се у дома, заради което е хубаво да поднесем някакъв мил жест на хората, които обичаме, и да демонстрираме емоционалната си подкрепа.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати