Вижте какво ви обещават звездите за днес – 17-ти юни

1 от 12 Зодии

Овен


Обърнете особено внимание на здравето си и си вземете заслужена почивка. Познавате хора от най-различни среди – опитът им ще помогне в делата ви занапред. Всяко ново делово предложение приемайте новаторски. То ще даде сериозно отражение върху бъдещето ви. Поемате нови отговорности, които в скоро време ще ви донесат успех.

Денят е ефективен до обяд, когато Луната ще е още в Риби. Тя носи една романтична, мечтателна и чувствителна енергия.

Днешният ден ще ви позволи да се отдадете на духовни практики. Починете си добре и анализирайте. Не се напрягайте с физическа работа или прекомерни емоции. Нямата нужната за това енергия.

След 14.34 ч. Луната вече излиза без курс и ще остане до 21.56 ч. В сутрешните часове ще почувствате умора и понижен тонус. В периода 11-14 часа ще се налага да се съобразявате със семейни и битови ограничения.

Днес не се притеснявайте, ако се наложи да промените плановете си. Ако закъснеете и не се държите адекватно, всичко е заради звездите - не се притеснявайте. Все пак се концентрирайте и вървете по пътя си. Подбирайте думите си, за да не се изплъзне от устата ви някоя неудачна дума, която да усложни отношенията ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати