Нумерологичен хороскоп за юни 2017-та

1 от 11 Снимки
1. Способни сте на всичко
През юни ще имате силата да местите планини. Независимо дали искате да започнете бизнес, да закупите дом или да започнете творческо начинание – способни сте на всичко. За целта използвайте финансовите и емоционалните си ресурси. Ако срещнете препятствие, обадете се на близък и го помолете за помощ или услуга. Амбициозни до мозъка на костите си, пред вас няма проблем да достигнете до върха. В миналото поведението ви създаваше проблеми. Този месец това няма да бъде така. Инициативата ви ще бъде възнаградена. Докато сте напълно етични и честни в постигането на целите си, ще бъдете победител.

За да узнаете какво предвижда за вас нумерологията през месец март, трябва да пресметнете личното си число. То се явява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането достигнете до числата 11 или 22, не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те са специални и също могат да бъдатлично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати