Прогнозата на Звездите за днес - 29 май

1 от 12 Зодии

Овен


Днес Овните ще чувстват близки всички хора от обкръжението си и това ще ги подтикне да разголят душата си и да споделят някои доста интимни подробности от своя живот. Звездите обаче ги приканват да бъдат по-дискретни и да не се доверяват така лекомислено. Сред познатите им има хора, които биха се възползвали от тяхната наивност.

Стартираме новата седмица с известни съображения. Тъй като през днешния ден ще се наблюдава продължителен период на Луна без курс между 10.00 и 15.10 часа, е добре в тези часове да не предприемаме никакви нови начинания и да не се впускаме във важни контакти.

Това е момент, в който ще сме изключително разсеяни и няма да имаме пълен контрол над ситуацията. Така че възможни неочаквани промени или пък твърде голямо забавяне на някои събития.

През днешния ден също така е възможно да имаме повече разногласия и търкания с началници и колеги. Опитайте се да запазите максимално спокойствие и не избухвайте за дреболии. Овладеете ли навреме гнева си, денят ще мине трудно, но все пак безаварийно. Покажете ли емоциите си обаче, чакат ви неприятности!

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати