6 549 Статии,9 533 Сънища,5 383 Истории
4.0 от 23 Гласа

Вселената чува желанията ни

Вселената чува желанията ни

Замислете се колко често желанията ви стават реалност. За изпълнението им е отговорна Вселената, която приема нашите емоции за молба.

Нашите мисли са живи, Вселената ги фиксира и изпълнява енергийни импулси, които са й изпратени. Там е работата обаче, че Вселената не разбира понятия като „да” или „не”, не различава какво е страх и радост.

За нея всичко зависи от това какво количество енергия сме вложили в нашата мисъл. Понякога мислим за нещо и се плашим много.

Страхът е толкова силен и е породил такъв мощен изблик на енергия от наша страна, че Вселената го разпознава като молба, която трябва на всяка цена да бъде изпълнена.

Всеки от нас сам може да настрои руслото, по което ще протече животът му. Ако по цял ден си повтаряме, че времената са тежки, няма да си намерим добра работа и няма как да спечелим пари, то това ще се сбъдне.

Вселената прави за нас това, което й поръчаме – а именно тежко време, трудности в намирането на работа, невъзможност да се купи ново жилище, трудности в печеленото на пари.

Ако пък насочите мислите си в позитивна насока, ще видите как ще ви потръгне във всичко. За да се отблагодарите на Вселената за сбъдването на желанията ви, трябва да обичате някого.

Ако няма кого да обичате, вземете едно камъче, което дръжте в джоба си и често му благодарете.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (12)

6
0
Отговор
Диди

2015-08-08, Оценка 5.0 от 5 за Вселената чува желанията ни

И аз съм съгласна.Вярно е,че Вселената изпълнява желания,получава се наистина.Трябва да сте мотивиран,да вярвате искрено и да следвате целите си.Пробвайте и ще се изненадате!
17
2
Отговор
borislav

2014-09-25, Оценка 5.0 от 5 за Вселената чува желанията ни

напълно сам съгласен.от момента в който почнах да вярвам в силата на мисълта усетих как нещата около мен се подреждат точно както ги желая.да става бавно и се иска постоянство и търпение.бъдете винаги позитивни и се радвайте на малкото което имате но не спирайте да искате и по доброто за вас.
14
0
Отговор
Иана

2014-03-10, Оценка 5.0 от 5 за Вселената чува желанията ни

С това съм съгласна. макар че е доста трудно да се настоиш с позитивна мисъл в тежък за теб период. Но когато започнеш да си представяш нещата, както искаш да станат, някаква сила като че ли започва да ти помага да се сбъднат. трябва само воля и търпение. И разбира се действие при всяка неочаквана възможност:)
15
0
Отговор
фито

2013-09-04, Оценка 5.0 от 5 за Вселената чува желанията ни

и аз вярвам в това за желанията от вселената от собствен опит
2
1
Отговор
maximiliana

2013-05-18, Оценка 3.0 от 5 за Вселената чува желанията ни

много е тъжно това.ако нямате кого да обичате.
5
0
Отговор
тайната

2013-05-05, Оценка 3.0 от 5 за Вселената чува желанията ни

За всички който четат това .Има един филм,,тайната".В него се говори точно за това .Ако искате можете да го гледате в интернет.
2
0
TheplayerТова както казват във филма е вечната тайна.Стига да се засредоточиш може да получиш всичко.И най-големите неща.
3
0
Отговор
анонимчетУ

2013-02-20, Оценка 5.0 от 5 за Вселената чува желанията ни

искита е всичко. мама винаги ме е засилвала към позитивното мислене и винаги стават хубави неща... даже на училище веднъж спорих с една моя съученичка по време на час пред класната и ми вика че съм била откачалка, а (на първия баскетболен мач загубихме) на 2 мач победихме... даже изведнъж целия клас застана зад мен и думите ми... странно, но факт :D
1
0
Отговор
сиси

2013-01-21, Оценка 5.0 от 5 за Вселената чува желанията ни

напълно верно-стана като на магия -не мога още да повярвам

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове