Подгответе се за седмицата до 28 май според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Отворете се за нови знания и информация


Тази седмица е добре да задържите силните страсти само за себе си, а пред околните да сте по-рационални, дори това да означава, че ще бъдете по-хладни към тях. Думите и действията ви трябва да следват определена логика, защото в противен случай ще навредите на реномето си. Използвайте предстоящите дни, за да повишите знанията си. Може да се запишете на образователен курс или да четете повече. Умът ви ше бъде по-буден и готов да попива нова информация.

Тази седмица енергията на планетите ще ни подтиква към действие, което, от една страна, може да провокира конфликти и емоционално напрежение, но и ще внесе повече справедливост.

В четвъртък огрява Новолуние в Близнаци, което дава тласък на любопитството, повишава информираността и вкарва доза мисъл в действията. Словото ще бъде акцент, независимо какви дела на занимават.

През седмицата Марс в Близнаци застава в опозиция със Сатурн в Стрелец. Това противопоставя личните ни амбиции с обществения ред. Прекалената импулсивност може да ни създаде главоболия.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати