Вижте какво вещаят звездите за вас за днес – 19-ти май

11 от 12 Зодии

Водолей


На дневен ред излизат отношенията със семейството. Проявявайте търпение и постоянство, за да бъде всичко спокойно. Моментът е особено подходящ за мащабни промени. Изпитвате нужда от промяна на работното място и пътувания. Една промяна в темпото ще ви се отрази добре. Очакванията ви са големи, а вие сте спокойни.

Днес трябва да заложим само на едно нещо и това е хуморът. Той трябва да е внимателно подбран, за да не обиди някой. Нужно е да сме обрани в изказванията си пред хора, които не познаваме много добре.

Най-опасни днес ще са представителите на силния пол, които по принцип много по-рядко се замислят над нещата, които казват. Шегите и закачките им могат да наранят несъзнателно хората и най-вече дамите в обкръжението им. Това от своя страна ще им навлече тяхната неприязън.

За да избегнете конфронтациите и караниците, говорете кратко и ясно. Всяко сложно обяснение ще ви донесе неприятности. Ако спазвате този съвет, ви очакват само приятни моменти. Денят е вълнуващ за самотните души, защото любовта се активира и за тях.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати