Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Универсални ритуали за сбъдване на желания и успехи

Универсални ритуали за сбъдване на желания и успехи

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
5 от 5 Снимки

5. Ритуал за предотвратяване на неуспехи


Когато постигнете исканото, е време да направите и ритуал, който да ви пречи да го загубите. За целта напишете на лист хартия това, което мислите, че ще ви сполети, с една дума и с червен химикал. Това може да е Беда, Тревоги, Неуспех и други. Сдобийте се с жълта и оранжева свещ и ги запалете. След това вземете черен флумастер и начертайте голям кръст върху надписа. Така отстранявате от живота си нежеланата реалност, която предполагате, че може да ви се случи. Листът се пали от пламъка на свещите и се изгаря, докато изричате заклинанието:

Очиствам със свещения огън от всяко зло,
от всяка скверност,
от всяка лоша мисъл,
това, което е било,
това, което ще бъде,
това, което трябва да бъде.
От левия път се махнете, по правия път тръгнете,
всяко зло от всички страни изчезни.

Останалата пепел от листа се събира и се пуска на вятъра. Той ще я разнесе заедно с всички предполагаеми проблеми.

Ритуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото минало, са повече от мощни. С тяхна помощ можем сами да си помогнем в стремежа към успех. Те идват на помощ и при сбъдването на най-съкровените ни желания.

Известният плосък камък с отвор е познато още като Птичи Бог. Той е талисман за щастие, поверието е, че изпълнява и желания. Носи се в портфейла или на каишка на шията. Тайната на талисмана обаче остава скрита.

За да се активира, трябва да погледнете през дупката на камъка и да визуализирате в нея желаните от вас събития. След това до положете в юмрука си и го затоплете. Силата, с която го стискате и топлите, ще бъде използвана за въплъщаването на вашите мечти в реалността.

В галерията горе сме събрали още от най-мощните ритуала за сбъдване на желания. Ето какво трябва да направите и вие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати