Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Най-големите предатели сред зодиите са точно тези

Най-големите предатели сред зодиите са точно тези

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 5 Снимки

Лъв


Той умело привлича противоположния пол, като създава едно наистина добро впечатление. Лошото е, че не си пада по сериозни връзки, но не му пречи да твърди точно обратното. Така се наслаждава както на привидно сериозната си половинка, така и на всички останали, които съдбата му поднесе.

Лъвът дори не намира за неправилно да предава по този начин човекът до себе си. Запитан за постоянните изневери, той предпочита да запази стоическо мълчание.

Предателството е нещо крайно неприсъщо за голяма част от човечеството. За зодиите, за които говорим обаче, то е неделима част от ежедневието.

За никого не е приятно да бъде предаден. Ако около вас има човек от тези зодии обаче, не се предоверявайте – никога не е приятно точно човекът, на когото разчиташ, да ти забие нож в гърба.

Най-добре се запознайте със списъка с предатели и изградете добре защитата си срещу тях. Разгледайте в нашата галерия кои получават място на стената на срама.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
41
30
20
12
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Silvana Stoeva
Silvana Stoeva
06.04.2019 17:23
Един от най - великите бизнесмени от зодия Риби е Стив Джобс.какво да ви кажа...
1
1
Анонимен
Анонимен
03.03.2019 09:09
Грешна Ви е представата за водолеите, но няма нищо, така или иначе сме свикнали все да оставаме неразбрани. Водолеите сме неспособни на отмъщение, защото просто нямаме време и желание за това. А проблемите между хората идват не от това кой какво казал, а от това кой как го е изтълкувал. Следователно разбирайте ни както си искате, пък ние си знаем, че не целим да нараняваме никого.
21
3
Anita Ivanova Karisima
Anita Ivanova Karisima
22.05.2017 12:08
Автора явно не се сблъсквал със скорпионското жило. И това определение за скорпионите изобщо не е вярно. Никога не се подмазваме на никого, винаги казваме каквото мислим в очите. Аман от псевдо астролози!
20
10
Анонимен
Анонимен
07.04.2019 07:21
Грешите майка ми е скорпион не намирам нередно поведение
1
1
Vania Gueorguieva
Vania Gueorguieva
21.05.2017 21:59
Описанието няма нищо общо със зодия Скорпион. Авторът е силно заблуден. Подобни характеристики доста често са присъщи за Рак и Близнаци.
20
8