Най-големите предатели сред зодиите са точно тези

1 от 5 Снимки

Телец


Привидно най-спокойните личности на света, те дават всичко от себе си, за да осигурят любов на половинката си. Стане ли въпрос за публични изяви обаче, той предпочита да крие любимия си. И измисля хиляди оправдания, с които да обясни отсъствието си на последното парти.

С една дума – Телецът е склонен да предаде и излъже за това, че няма половинка, отколкото да ѝ признае истинските си чувства. В повечето случаи истината е, че просто използва този човек за нуждите си. Всичко се променя, когато Телецът срещне сродната си душа.

Предателството е нещо крайно неприсъщо за голяма част от човечеството. За зодиите, за които говорим обаче, то е неделима част от ежедневието.

За никого не е приятно да бъде предаден. Ако около вас има човек от тези зодии обаче, не се предоверявайте – никога не е приятно точно човекът, на когото разчиташ, да ти забие нож в гърба.

Най-добре се запознайте със списъка с предатели и изградете добре защитата си срещу тях. Разгледайте в нашата галерия кои получават място на стената на срама.

Рейтинг

1
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Anita Ivanova Karisima
Anita Ivanova Karisima
22.05.2017 12:08
Автора явно не се сблъсквал със скорпионското жило. И това определение за скорпионите изобщо не е вярно. Никога не се подмазваме на никого, винаги казваме каквото мислим в очите. Аман от псевдо астролози!
7
4
Vania Gueorguieva
Vania Gueorguieva
21.05.2017 21:59
Описанието няма нищо общо със зодия Скорпион. Авторът е силно заблуден. Подобни характеристики доста често са присъщи за Рак и Близнаци.
9
6