Седмичната прогноза на хороскопа от 15 до 21 май

1 от 12 Зодии
Овен – Имате шанс да увеличите доходите си
През новата седмица вниманието ви ще е насочено предимно към парите и материалната страна на живота, но и в романтичните отношения ще настъпят определени промени, които ще изискват концентрацията ви. Имате възможности за реализация в професионално отношение и печелене на повече пари, стига да бъдете активни и на практика да приложите идеите си. Спрете само да мислите в какво сте добри, а го покажете. Бъдете по-предприемчиви и смели и не след дълго ще увеличите значително доходите си.

Начинът, по който общуваме, ще се промени напълно от тази седмица, защото Меркурий сменя знака и от импулсивния Овен преминава в по-разумния и здраво стъпил на земята Телец.

Това означава, че комуникацията ще се трансформира и ако досега сме говорили, провокирани от момента, от вторник ще сме много по-разумни и няма да обелим нито дума, без предварително тя да е съобразена с фактите.

Слънцето също сменя посоката си на движение през новата седмица, като от Телец преминава в Близнаци. С транзита си ще отключи любопитството на всички и ще ни направи по-отворени към нови знания.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати