Планирайте деня си според хороскопа за днес - 12 май

1 от 12 Зодии

Овен


През днешния ден е добре да отложите проектите, в които трябва да проявявате конкурентния си характер, защото няма да сте в добра форма. Не се стремете на всяка цена да налагате мнението си, защото това ще ви въвлече в много сложни ситуации, от които трудно ще избягате след време. За сметка на това прекарайте повече време сами със себе си.

Марс в Близнаци и Нептун в Риби са в напрегнат аспект днес, което, от една страна, може да създава илюзии и да ни провокира към грешни решения, но пък ако сте човек с интерес към творчеството, денят ви ще е много продуктивен.

Ъгълът между планетата на действието и планетата на фантазиите ще отключи въображението, което ще има своите плюсове и минуси. Ако работата ви иска силна концентрация, ще ви е трудно да се справяте перфектно, но пък наяве ще излиза артистичното ви аз.

По-късно през деня Луната преминава в Стрелец и ще ни направи по-позитивни, дори и да сме се сблъскали с някои провали. Не губете вяра в уменията си само защото един ден не покривате очакванията на другите.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати