Какво да очаквате, ако видите асансьор в съня си

сънища

Асансьорът е един от честите мотиви, които присъстват в сънищата на съвременния човек. Ако и вие многократно сте се виждали в тази машина, но и така и не сте успели да разгадаете какво означава съновидението ви, проверете в следващите редове.

Според тълкувателите на сънища, ако в съня си се озовем в движещ се нагоре асансьор, това е добър знак. Той може да предвещава повишение в работата или пък подобряване на отношенията ни с интимен партньор и преминаване към следващ етап на връзката. Същият сън може да е и знак, че скоро ще намерите допълнителен начин за натрупване на материални блага.

Ако сънувате, че сте в движещ се надолу асансьор обаче, бъдете нащрек. Това съновидение може да ви подсказва, че животът ви не върви в желаната от вас посока. Очаквайте разрив в отношенията си или проблеми на работното място.

Сънувате ли, че се намирате в асансьор, който постоянно се изкачва и слиза, обърнете внимание на душевния си покой. Вероятно имате проблеми, които прикривате и това ви прави психически нестабилни.

сън

Видите ли в съня си, че сте в заседнал асансьор, обмислете добре професионалното си развитие. Обикновено това съновидение показва, че се намирате в застой и е време да предприемете нещо, за да намерите по-доходоносна и интересна работа. Същият сън може да подсказва и за криза в личните ви отношения.

Ако в просъница натискате копчета на асансьор, означава, че трябва по-малко да се тревожите за бъдещето си и да се пуснете по-течението. Подобен сън показва, че се опитвате да контролите непрекъснато себе си и околните, но това ви напряга излишно.

Сънищата, в които сте в асансьор с много куфари и ги изваждате от машината, също се считат за положителни. Според тълкувателите те вещаят, че скоро ще се отървете от свой голям товар и най-после ще изпитате облекчение.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари