Семейство засне Голямата стъпка край езеро в Орегон

Голямата стъпка

Семейство от Съединените щати се натъкна мистично космато създание, докато се наслаждаваше на почивката си сред природата в щата Орегон. Вълнуващата среща, която дори е записана на видео, е станала през юли мината година, но придобива по-голяма популярност едва наскоро.

На кадрите от сензационното видео се вижда възрастен мъж, който държи фотоапарат в ръка и на фона на езерото разказва на своите близки за местността. В следващия момент в далечината зад него се появява рунтаво създание с тъмна козина. Забелязвайки странния звяр, дъщерята на разказвача го пита какво е то.

Първоначално мъжът решава, че тази твар е мечка, но виждайки колко бързо се придвижва на задните си крака, сам стига до извода, че няма как това да е мечок. А докато хората се дивят на създанието, то бързо изчезва от погледа им, скривайки се в гъстата растителност.

Семейството не успява да разбере нищо повече за него, а на въпросите му така и никой не може да отговори. Според хората, вярващи в съществуването на необикновени създания, американците са имали рядката възможност да попаднат на Голямата стъпка – огромно маймуноподобно създание, обитаващо затънтени, гористи райони в САЩ. Въпреки че неговото съществуване така и не е доказано, не са малко местните, които твърдят, че са го виждали.

Според по-скептичните потребителите в интернет пък изобщо не става дума за мистично създание, а за най-обикновен човек, облечен в костюм на животно, който си прави шега с почиващите край езерото.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари