Ето за какво да се подготвите според хороскопа за 21 април

4 от 12 Зодии

Рак


За вас няма нищо по-приятно от домашния уют, но сега ще се наложи да напуснете зоната си на комфорт и да погледнете предизвикателствата лице в лице. Време е да си спечелите повече авторитет на работното място, но това няма да се случи, ако непрекъснато вършите едно и също и отказвате допълнителните отговорности. Възможно е изкачването ви да е съпроводено с остри противоречия, но това не бива да ви отказва.

През днешния ден Луната ще се движи във Водолей и ще даде стимул на комуникацията и обменът на информация в големи групи. Мисълта и разговорите днес ще са водещи при изпълнението на плановете ни.

Влиянието на думите над нас днес ще е силно, но не бива да действаме прибързано, защото Меркурий все още е в ретроградна фаза и е възможно част от информацията да е измамна.

Марс преминава в Близнаци през днешния ден, с което ще направи действията ни силно зависими от словото. Възможна е и по-голяма агресивност в общуването и е препоръчително да бъдем по-търпеливи с хора с различно мнение от нашето.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията