Ето за какво да се подготвите според хороскопа за 21 април

11 от 12 Зодии

Водолей


Въпреки че да влизате в словесни дебати за вас е любимо занимание, днес е препоръчително да сте по-сдържани в думите си, тъй като, ако се разпалите твърде много, ще си създадете проблеми. Стойте далеч от спорове с хора, чието мнение коренно се различава от вашето. Нито ще ги убедите във вашето виждане, нито ще вие ще склонни да отстъпите от собствената си гледна точка. Затова приемете, че имате различно мнение и не създавайте напрежение в атмосферата.

През днешния ден Луната ще се движи във Водолей и ще даде стимул на комуникацията и обменът на информация в големи групи. Мисълта и разговорите днес ще са водещи при изпълнението на плановете ни.

Влиянието на думите над нас днес ще е силно, но не бива да действаме прибързано, защото Меркурий все още е в ретроградна фаза и е възможно част от информацията да е измамна.

Марс преминава в Близнаци през днешния ден, с което ще направи действията ни силно зависими от словото. Възможна е и по-голяма агресивност в общуването и е препоръчително да бъдем по-търпеливи с хора с различно мнение от нашето.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията