Какво ви предричат Звездите за днес – 20 април

10 от 12 Зодии

Козирог


През днешния ден ще се наложи да гледате по-обективно и рационално на въпроси, свързани с дома и семейството. Налага се да обсъдите теми, които досега старателно сте избягвали, но е важно да вмесете яснота, преди проблемите да са се усложнили. Не реагирайте твърде емоционално на думи и поведение, които смятате, че работят срещу вас, а гледайте по-обективно, за да се справите успешно с тях.

От днес Слънцето ще се движи в зодия Телец и ще постави материалната страна на живота ни на първо място. Повече ще мислим за пари и материални облаги, като ще търсим различни източници, за да си ги набавим.

Ретроградният Меркурий преминава в Овен, заради което не бива да се доверяваме на всяка информация, а внимателно да обмисляме предложенията, преди да се спрем на някое от тях.

Плутон също преминава в ретроградна фаза, с което ще даде стимул за серия големи промени. Ежедневието ви е на път да се преобърне с главата надолу, което в първия момент може да се стресне, но след това ще откриете ползата от тях.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията