Какво ви предричат Звездите за днес – 20 април

7 от 12 Зодии

Везни


Днес се подгответе за поредица от стари проблеми, които отново ще станат част от ежедневието ви. Най-уязвими ще са връзките с най-добрите ви приятели и половинката. Недоразумения, които в миналото не сте изяснили, отново ще се появят и този път ще се наложи да ги обсъдите подробно, докато не стигнете до взаимен компромис. Излезте от зоната си на комфорт и ще намерите решение на старите проблеми.

От днес Слънцето ще се движи в зодия Телец и ще постави материалната страна на живота ни на първо място. Повече ще мислим за пари и материални облаги, като ще търсим различни източници, за да си ги набавим.

Ретроградният Меркурий преминава в Овен, заради което не бива да се доверяваме на всяка информация, а внимателно да обмисляме предложенията, преди да се спрем на някое от тях.

Плутон също преминава в ретроградна фаза, с което ще даде стимул за серия големи промени. Ежедневието ви е на път да се преобърне с главата надолу, което в първия момент може да се стресне, но след това ще откриете ползата от тях.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията