Какво ви предричат Звездите за днес – 20 април

1 от 12 Зодии

Овен


С предизвикателствата през днешния ден по-често ще се чувствате на нови и непознати територии, но по-добре е да приемете новите провокации, които съдбата ви изпраща, вместо да тъпчете на едно и също място или пък да се връщате назад. Голяма част от събитията днес ще са обвити в мистерия, но не бива да се притеснявате от тях, защото могат да ви дадат ценни уроци и да ви отворят важни врати.

От днес Слънцето ще се движи в зодия Телец и ще постави материалната страна на живота ни на първо място. Повече ще мислим за пари и материални облаги, като ще търсим различни източници, за да си ги набавим.

Ретроградният Меркурий преминава в Овен, заради което не бива да се доверяваме на всяка информация, а внимателно да обмисляме предложенията, преди да се спрем на някое от тях.

Плутон също преминава в ретроградна фаза, с което ще даде стимул за серия големи промени. Ежедневието ви е на път да се преобърне с главата надолу, което в първия момент може да се стресне, но след това ще откриете ползата от тях.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията