Предсказанията на Звездите за днес - 16 април

1 от 12 Зодии

Овен


Колкото и неотложни ангажименти да са ви се натрупали, точно днес ще трябва да забравите за тях. Денят предразполага към семейни срещи, забавления, пищни трапези и релакс. Ако и тази неделя пренебрегнете близките си заради професионалните си занимания, сериозно ще си навлечете гнева им.

Тъй като Луната е в Стрелец, денят ще бъде приятен, оптимистичен и лек. Ще се радваме на живота и ще изпитваме удоволствие от простичките неща като разходка сред природата, семейни разговори на трапезата и четенето на хубава книга. Всички най-обикновени занимания днес ще ни карат да се усмихваме и да сме благодарни на това, което ни обгражда.

Днес също така ще сме носители на високо самочувствие и положителна енергия. Ще сме изпълнени със сили и обикновените задачи няма да предизвикват у нас досада.

Днешният ден ще е благотворен и за тези от нас, които напоследък имат проблем със здравето си. Престоят на открито и сред зеленина в светлите часове на деня ще им помогне да подсилят имунитета си и да се преборят със здравословните проблеми по-лесно.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията