Какво ви очаква в седмицата до 23 април според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Бъдете уверени в думите и действията си


Повече увереност в поведението ви тази седмица ще подсили допълнително думите и действията ви. Може да разчитате на уменията си за общуване и да бъдете пример за другите с високата си самооценка. Това не означава да казвате първото нещо, което ви дойде наум, а се стремете да представяте истината с доза чувство за хумор. Това ще се приема добре и ще ви спаси от големи конфликти.

През новата седмица ретроградният Меркурий ще промени посоката си на движение от Телец към Овен. Това може да доведе до забавяния и отлагания на плановете ни, но ако сме достатъчно търпеливи, ще осъществим намисленото.

От края на седмицата Марс вече ще се движи в територията на зодия Близнаци, провокирайки ни да действаме по проекти, свързани с общуване, информация или кратки пътувания.

Плутон става ретрограден в Козирог през тази седмица. Това ще създаде различни предпоставки да променим негативните ситуации в положителни, но заедно с това внимателно трябва да избираме новите си проекти, защото вски от тях ще е с кармичен характер.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията