Ето какво са ви подготвили Звездите за месец април

1 от 12 Зодии
Овен – Прегледайте отново плановете си за бъдещето
През този месец ще се наложи да взимате важни решения, а в социалният ви живот ще настъпят големи промени. Най-големи грижи и повод за размисъл ще бъдат приятелските връзки и движението към големите ви цели. Налага се да прегледате внимателно плановете си за бъдещето и отношенията си с авторитетни фигури и да помислите какви промени желаете в тези сфери. Сега е най-подходящото време да дадете ново посока на партньорствата в живота си или да предоговорите условия на работа.

Април ще е най-важният месец в годината, тъй като ще настъпят значителни промени във важни житейски сфери. Цели 5 планети ще се движат ретроградно, започвайки от Венера в Риби и Юпитер във Везни.

През месеца посоката си на движение ще променят още Меркурий в Телец, Сатурн в Стрелец и Плутон в Козирог. Обратният ход на планетите ще преобърне голямата част с обичайната рутина, с която сме свикнали.

Наяве ще излязат стари проблеми и препятствия, през които трябва да преминем. Трансформацията към по-добро няма да е лесна и ще изисква търпение, но накрая ще сме доволни от резултатите.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати