Меркурий преминава в Телец! Вижте как ще ви се отрази това

Меркурий

От 13 до 29 май Меркурий – планетата, която е отговорна за начина, по който общуваме, ще се движи в територията на зодия Телец. Транзитът ще се отрази на общуването, мисленето, усвояването на нови знания и информация.

Тъй като Телецът е бавният знак в зодиака, е вероятно във всяка от тези сфери да действаме по-бавно. Ще ни е необходимо повече време от обичайното, за да учим, а в комуникацията е възможно да сме по-мудни.

За сметка на това обаче уменията и знанията, които усвоим, няма да се забравят, а ще оставят дълготрайна следа в бъдещето ни развитие.

Нужно е постепенно и методично да обмисляме всяка възможност, а в много отношения може да бъдем по-консервативни и да имаме нужда от повече сигурност, преди да действаме.

Меркурий в Телец задейства нужда от сигурна основа, която няма да ни позволи да говорим, без да мислим. Първо ще трябва да се убедим, че казаното от нас ще се осъществи на практика, преди да даваме някакви обещания.

Когато Меркурий се движи в земен знак, веднъж да си формираме мнение, трудно ще отстъпим от него. Няма да сме особено разговорливи през следващите седмици, но пък когато решим да изразим мнението си на глас, лесно ще подбираме красиви думи.

Телец

Творческото мислене е характерно за Меркурий в Телец, както и за хора, в чиято натална карта Меркурий е в земния знак. Повече и ще се интересуваме от материални въпроси като например финансите.

В общуването ще се изчистят всякакви пристъпи на драматизъм и импулсивност. Всяко едно изречение ще бъде добре обосновано и проверено.

За да разберете в коя сфера е нужно добре да помислите, преди да говорите, както и в коя сфера идеите ви могат да ни донесат пари, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Телец.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари