Послушайте Нумерологичната прогноза за седмицата до 26 март

1 от 11 Снимки
1. Следобедите са за забавление
Нуждата от по-голямо разнообразие и промяна се носи във въздуха тази седмица. Възможно е да се отегчите или да се разсеете по време на работа. Вършете работата си само в ранните си часове, за да имате време за нещо по-забавно в следобедните часове. Възможни са флиртове. Преди да направите своя ход, бъдете сигурни, че е разумно. Уместно е да направите парти, на което да съберете семейството.

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията