Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

9 от 12 Зодии

Стрелец. Изпълнени сте с плам и вдъхновение


Всичко, което сте замислили за тази седмица, ще доведе до по-добри резултати, отколкото сте предполагали. Изпълнени сте плам. Сряда идва с неочакван скандал с партньора, но скоро отново ще се сдобрите. Причината е, че се нуждаете от него и то въпреки негативното отношение на роднините ви. Някои от вас ще срещнат своя стара любов, а заспалите чувства ще напомнят за себе си. Не се поддавайте и стойте далеч от този човек.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията