Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

8 от 12 Зодии

Скорпион. Проблемите се решават с лекота


Енергията на тази седмица ще ви докаже, че хубавите неща в живота се случват по-често, отколкото сте предполагали. Споровете с любимия човек ще се окажат конструктивни и ще донесат разнообразие в интимният ви живот. В средата на седмицата при семейните от вас ще възникнат проблеми, които бързо ще отшумят. В професионален план ви очакват леки разочарования. Причината е, че усилията, които сте положили в гонене на точно определена цел, ще се окажат напразни.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията