Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

7 от 12 Зодии

Везни. Мир и спокойствие превземат дните ви


Тази седмица ви обзема едно крайно миролюбиво настроение. Всичко ви харесва и всяка ситуация ви устройва. Дори да има конфронтации, до вторник всичко ще се изчисти. Човек от обкръжението ви ще действа против вас. Правете се, че това не ви засяга и че слуховете, които се носят наоколо, не се отнасят до вас. Изяснете несъгласието си с околните очи в очи. В любовта звездите позволяват да действате лекомислено. Завързвате нови запознанства и навлизате в отношения, без дори да се замислите.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията