Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

6 от 12 Зодии

Дева. Любовта носи противоречия


В първите дни от седмицата ще забележите, че не всичко във връзката ви върви добре и ще се фокусирате върху поправянето на нещата. Действайте уверено и няма да сгрешите в преценката си. Любовният ви живот ще е изпълнен с противоречия. Опитайте да спасите стойностните неща и не рушете вече съществуващите отношенията, защото да изградите нови ще ви бъде много трудно. Може дори да се окаже, че новите отношения ще са по-лоши от тези, които имате в момента.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията