Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

5 от 12 Зодии

Лъв. Размисли, страсти и действие - предстои една динамична седмица


Постарайте се да обръщате повече внимание на децата. Поставете се на тяхно място и им дайте съвет. Не ги притискайте, защото така рискувате да нарушите доверието си в тях. Седмицата идва с промени, за които отдавна сте подготвени. В средата на седмицата ще се проявите като решителни и готови да действате. Причина за това ще е настъпилата криза в живота ви. Действайте и не се застоявайте на едно място. Според вас кариерата ви върви гладко. Ще забележите обаче, че тези, с които стартирахте, днес са много по-напред от вас. Това ще ви накара да се замислите.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията