Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

12 от 12 Зодии

Риби. Всичко ще се оправи - вярвайте


Тази седмица е особено важно да се пазите от крайности. Обзема ви чувство на отчаяние, но не трябва да сте резки, защото само ще усложните положението си. Най-тъмно е точно преди изгрева – запомнете го. В живота ви има прекалено много важни неща, за да се притеснявате за тези, които ви липсват. В професионален план сте особено успешни, ако не говорите, а действате. Запретнете ръкави и започвайте. Постиженията ви повишават авторитета ви пред ръководството и колегите.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията