Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

11 от 12 Зодии

Водолей. Звездите са на ваша страна


Седмицата носи усещане за споделена любов и справедливост. Отношенията с партньора са повече от хармонични. Звездите са на ваша страна, така че използвайте момента, за да заздравите връзката си. Половинката не може да повярва на промяната в поведението ви. Затвърждавате постиженията си на работното място, което печели уважението на колежите и екипа ви. Хората ценят мнението ви и се съобразяват с него. Справяте се с всичко, но трябва да се пазите от завистници.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията