Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

2 от 12 Зодии

Телец. Нещата се случват, но не така, както си представяте


Не се притеснявайте ако нещата, които сте замислили, не се сучат по начина, по който сте си представяли. Колкото по-бързо осъзнаете това, толкова по-леко ще преминете през тази седмица. Вторник ще е тежък, но ако се постараете, ще намерите нещо добро и в този ден. Ако отношенията не са взаимни, то най-добре се откажете от тях. Необвързаните най-после ще открият своята сродна душа. В професионално отношение края на седмицата ще ви донесе значителна свобода и ще ви позволи да се развихрите. Много внимавайте, защото в това има скрита опасност.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията