Хороскоп за седмицата от 20-ти до 26-ти март

1 от 12 Зодии

Овен. Реализирате мечтите си


Ако се занимавате с изследователска и научна дейност, тази седмица ще е особено успешна за вас. Не се колебайте да правите опити за реализиране на мечтите си и изразяване на идеите си. Действията и реалните резултати от тях ще докажат на каква висота е ума ви. Подгответе се за една напрегната седмица, в която ще ви се иска да отложите ангажиментите си, но не трябва. Направите ли го, ще ги отложете за твърде дълго време в бъдещето. В средата на седмицата се подгответе за сериозен разговор с роднините ви.

Седмицата започва с пролетното равноденствие. Това я прави приятна и продуктивна. Пролетното обновление ще засегне всички зодии и ще постави началото на много нови неща.

Слънцето навлиза в Овен. Този зодиакален знак носи една съвършено нова, свежа и оптимистична честота. Организмът се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Тази седмица звездите са крайно добронамерени и подкрепят в личните инициативи, желания и намерения. Заредени сте с енергия, амбиция, сили и последователност да постигнете целите си. Демонстрирайте своите професионализъм и практичност.

Седмицата все пак има негативен аспект, който стартира още на 4-ти март. Венера е ретроградна и това ще продължи до 15-ти април. Това вади на дневен ред отдавна забравени проблеми, които трябва да се решат сега и на момента.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията