Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Свекървище според зодията! Вижте ужаса, който ви очаква

Свекървище според зодията! Вижте ужаса, който ви очаква

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
12 от 12 Снимки

12. Риби


Тя винаги вижда само най-доброто у сина си. За щастие ще вижда това и у вас. Силната ѝ интуиция ще ѝ помогне да разкрие и най-слабите ви страни, но никога няма да ги използва срещу вас. Докато не я ядосате, разбра се. С лекота ще ви накара да си признаете и най-личните тайни. За да се разберете, то запазете хладнокръвие, когато се държи ирационално. Показвайте ѝ своето възхищение от добре свършената работа с възпитанието на сина ѝ и тя ще се превърне в една емоционална, щедра и чувствителна баба за децата ви.

Майката на избраника ви – този така неприятен фактор, неизменна част от живота на всяка обвързана жена. Войната между свекърва и снаха е станала пословична и за нея се разказват не една и две страшни истории.

Най-добрата идея за всяка млада дама е да намери общ език със свекървата. Успеете ли да я привлечете на своя страна, синът ѝ ще е завинаги ваш.

Което също невинаги е най-добрата идея, но за това друг път. За да избягвате конфликтите, е най-добре да се запознаете с характера на всяка свекърва според нейната зодия. Вижте в галерията горе какво казват астролозите по темата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати