Нумерологична прогноза за седмицата до 19 март

1 от 11 Снимки
1. Направете нещо за себе си
Тази седмица сте готови на всякакви саможертви. Включете удовлетворяването на собствените нужди и желания в списъка със задачи. Това ще разшири границите ви. Не очаквайте колегите и семейството ви да оценят колко много усилия полагате в работата си. Предизвикателството на седмицата е да се борите за справедливостта и баланса в различните гледни точки. Не обвинявайте партньора си и не изливайте гнева си върху децата. Направете нещо специално сами за себе си;

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията