Меркурий влиза в Овен! Ето какво да очаквате

Меркурий

От 13 март до 1 април Меркурий ще се движи в огнения Овен, което ще направи всички форми на комуникация по-директни и ясни. Възможно е да настояваме за повече независимост в личното мнение.

Когато планетата на общуването и мисълта се движи в лидерски настроения Овен, ще имаме по-голямо желание да блеснем със знанията си или да демонстрираме това, което сме научили, пред публика.

Вероятно е да започнем нови проекти или да се запознаем с интересни хора, които ще ни помагат в развитието. Запознанствата и връзките са с ключово значение в период на Меркурий в Овен.

Търпението при общуването ще се изпари и за сметка на това ще сме по-настоятелни и дори нападателни, когато представяме идеите си. Мисълта ще се рее от една сфера в друга, като ще ѝ липсва постоянство, за да довърши започнатото.

Овен

Новите идеи ще се приемат с голям ентусиазъм, но за да превърнем намеренията си в реалност, ще се наложи да сме по-организирани и концентрирани, което ще е трудно през следващите седмици.

Комуникацията ще е по-рязка и импулсивна, като първо ще се говори, а след това ще се мисли. Директността може да стигне до крайност и ако не въведем ограничения, ни очакват конфликти с околните.

Меркурий в Овен ни прави и по-независими в личното мнение, а гледната ни точна силно ще се различава от това, което сте мислили преди. Планетата в тази позиция помага за бързите реакции и идейната схватливост.

Това положение може да е отговорно за допускането на редица пропуски поради невнимание. Имаме зелена светлина за стартиране на нови проекти, но трябва да положим големи усилия, за да ги довършим.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати