Вашият най-точен седмичен хороскоп до 19 март

1 от 12 Зодии
Овен – Спазвайте обещанията си
Със силата на словото през новата седмица ще впечатлявате хората около себе си. Може да използвате възможността, за да предоговорите условия, които не са ви удобни. Бъдете твърди с аргументите си и покажете, че държите на това, което мислите, за да има положителен резултат. Внимавайте обаче да не се върнете към свои стари навици и бързо да пристъпите дадената дума. Старайте се да сте постоянни в действията си и да изпълнявате обещанията си, защото в противен случай ще навредите на имиджа си.

Новата седмица ще започне с транзита на Меркурий в зодия Овен, като ще подтикне много от нас да говорят директно, открито, а и понякога доста нападателно.

Планетата на комуникациите в тази позиция развързва езиците и прави по-трудно поставянето на бариери при общуването дори от чиста любезност.

В края на седмицата Слънцето в Риби и Сатурн в Стрелец сключват напрегнат квадрат, който се случва само два пъти в годината – в началото на пролетта и през есента. През този период е важно стриктно да се придържаме към правилата и да не се разсейваме.

Тази задача ще е трудна, тъй като Меркурий и Венера в Овен, от друга страна, правят съвпад, който подтиква към импулсивност.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията