Вижте вашата най-точна нумерологична прогноза до 12 март

1 от 11 Снимки
1. Силни и приятни емоции превземат седмицата
Пред вас е една прочувствена седмица. Това може да включва романтични преживявания, наслаждаване на добрата храна, приятните аромати и красивите тъкани. Колкото повече приятни емоции изживеете, толкова по-добре ще се чувствате. Това не означава на всяка цена високи разходи – една тиха разходка в красива градина е достатъчна да ви презареди. Помислете дали някои неща в живота не трябва да си останат табута.

За да узнаете какво ще ви се случи през следващите седем дни според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. За целта трябва да съберете деня, месеца и годината си на раждане и да сведете сбора до едноцифрено число.

Не бива да събирате допълнително единствени числата 11 и 22, тъй като те имат своята роля в нумерологията и трябва да си останат така. Във всички останали случаи обаче е нужно да извършите събиране, докато получите число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, трябва да съберете цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и числата от годината (1+9+5+3=9). Личното число в този случай ще е сборът между 1.6 и 9, което прави 16. Събираме още веднъж 1 и 6, след което получаваме едноцифреното число 7.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията