Нумерологична прогноза за март 2017-та

1 от 11 Снимки

1. Градите основите на нещо ново


Март ви предлага прекрасна възможност да излезете на свобода и да се забавлявате. Отидете на екскурзия, започнете любовна връзка, стартирайте нов проект – поставете основите на нещо ново. Игривата енергия повишава настроението ви. През целия месец усмивката няма да слиза от лицето ви. Няма да имате възможност да предвиждате следващите си стъпки. Отложете отговорната работа за следващия месец. Ще имате достатъчно време да докажете способностите си. Насладете се на тази отсрочка до краен предел. Щастието ви ще привлича любовта като магнит към вас.

За да узнаете какво предвижда за вас нумерологията през месец март, трябва да пресметнете личното си число. То се явява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането достигнете до числата 11 или 22, не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те са специални и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати