Разберете какъв е хороскопът ви за месец март

1 от 12 Зодии

Овен – Използвайте възможностите за промяна


През първите дни на месец март може по-често да се съмняват в качествата и способностите ви, което ще ви кара да се чувствате неприятно, но ако работите по своето самоусъвършенстване, талантите ви ще разцъфтят. В следващите седмици може да изпитвате несигурност и самочувствието ви да е разклатено, но ако вложите сили в продуктивна промяна, вместо да се самосъжалявате, ще напомпате увереността си и тя ще е по-силна от когато и да било. Отървете се от всички навици, които пречат на вашето благополучие.

Месец март ще е белязан от ретроградното движение на Венера, което ще започне от 4 март в зодия Овен. С обратния си ход планетата ще изисква да изгладим всички недоразумения в партньорските взаимоотношения.

Ако е имало неясноти при общуването или сте разбрали погрешно някого, сега е идеалното време да разсеете мъглата и да говорите по-открито за чувствата си.

В периода на ретроградна Венера е възможно да срещнете старата си любов и ако сте се разделили с големи конфликти, сега може да изгладите взаимоотношенията си.

През месец март Марс ще смени посоката си на движение и от 10 до 28 март ще се намира в зодия Телец. Това ще ни провокира да преследваме физическите удоволствия и да се радваме на живота.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати