Вижте вашата най-точна нумерологична прогноза до 5 март

1 от 11 Снимки
1. Не се страхувайте да се доверите
Ако напоследък се чувствате забравени и отхвърлени от своите приятели, вероятно причината за това е в самите вас. Нежеланието ви да бъдете максимално честни и открити с хората от обкръжението си ги обърква и отблъсква. Премахнете всички бариери, които поставяте между себе си и околните. Не се страхувайте да споделяте своите вълнения, преживявания и тайни. Това ще даде категоричен знак на останалите, че ги възприемате като важни и близки.

За да узнаете какво ще ви се случи през следващите седем дни според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. За целта трябва да съберете деня, месеца и годината си на раждане и да сведете сбора до едноцифрено число.

Не бива да събирате допълнително единствени числата 11 и 22, тъй като те имат своята роля в нумерологията и трябва да си останат така. Във всички останали случаи обаче е нужно да извършите събиране, докато получите число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, трябва да съберете цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и числата от годината (1+9+5+3=9). Личното число в този случай ще е сборът между 1.6 и 9, което прави 16. Събираме още веднъж 1 и 6, след което получаваме едноцифреното число 7.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията