Вижте най-точната прогноза за всички зодии за 24 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Ще ви се наложи да преглътнете гордостта си и да се съобразите със забележките, които ще ви бъдат направени днес, защото това е един от редките случаи, в които не сте прави и трябва да отстъпите. Вместо да се борите срещу промяната, се опитайте да наберете скорост с помощта на течението. Имате всички шансове да излезете като победител от ситуацията, ако се стегнете и вложите всичко от себе си, за да се поправите.

Седмицата започна доста напрегнато и за съжаление същата тенденция ще се затвърди и през последния работен ден. Въпреки присъствието на Луна във Водолей и хармоничният аспект между двете, това няма да е достатъчно, за да се смекчи действието на останалите трудни влияния.

Бъдете особено внимателни при общуване с висшестоящи, защото има опасност някоя изпусната дума да ви навлече куп неприятности.

Може да се окажете натоварени с допълнителна работа, за което обаче не очаквайте отплата. По възможност се въздържайте от подписването на важни документи, защото има опасност да направите инвестиция, която едва ли ще се изплати.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията

Подобни Статии

От другите сайтове