Нумерологична прогноза за седмицата до 26 февруари

1 от 11 Снимки
1. Тайните са разкрити
Тази седмица още в самото начало на повърхността ще излязат дълбоки чувства и строго пазени тайни. Буйната енергия води до необичайно високи очаквания. В ранните етапи на любовта или всяка една добра идея ще ви заслепи. За щастие имате добри приятели, които ще ви посочат къде бъркате. Доверете се на мнението на някого, на когото вярвате. Не позволявайте на гордостта да ви пречи да показвате най-доброто от себе си. През уикенда на пътя ви се появяват много добри опции;

За да разберете какво предстои за вас през новата седмица според нумерологията, трябва да сметнете личното си число. То е едноцифреният сбор между датата, месеца и годината ви на раждане.

Ако стигнете до сбор 11 или 22, не бива да ги събирате, тъй като за нумерологията тези числа са кармични и носят допълнителни възможности, но и отговорности.

Но в останалите случаи е необходимо да събирате цифрите, докато получите число от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията