Какво вещаят звездите за всички зодии днес - 17 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Енергичната ви натура се чувства комфортно, във вихъра на събитията сте и не бива да позволявате на някакви дребни пречки да ви изнервят или да ви отклонят от пътя, по който вървите. Опитайте се да бъдете позитивни и да запазите добрия тон в общуването с околните. Не е изключено да кажете нещо, за което после ще съжалявате, затова най-добре запазете мнението си за себе си, поне утре.

Присъствието на непълната Луна в Скорпион продължава да оказва силно влияние върху действията на всички зодии, подхранвана от страстната енергия на Скорпиона и неговото желание за контрол във всички сфери на живота.

Динамиката на събитията може да се окаже леко изнервяща за някои от зодиакалните знаци, които предпочитат събитията да се развиват по-плавно и бавно. За по-енергичните знаци като Лъв, Козирог или Водолей, това ще е добре дошло, защото ще имат възможността да осъществят плановете си, които отдавна кроят.

Марс и Меркурий се намират в хармоничен аспект, което още бъде усетено най-силно от хората, които имат творчески професии, особено в сферата на журналистиката или литературата. Ще бъде ден на казани истини и изречени силни думи, които могат както да отворят врати, така и да създадат цял куп неприятности.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията